Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

Lansering av vårmeny och After work!

Fredagen den 2 februari
"Vi älskar AW!"
Fredag den 2:e februari bjuder vi in till en härlig afterwork där vi kommer att lansera vår nya vårmeny! Stämningen kommer att vara på topp med musikquiz. Som vanligt har vi 30% rabatt på ordinarie priser fram till klockan 20.00. Hjärtligt välkomna!

Alla hjärtans dag - Middag!

Onsdagen 14 feb
"Vi älskar kärlek!"
Kom till oss och avnjut en romantisk middag med din kära den 14 februari. Ett trevligt sätt att koppla av och njuta av varandras sällskap!  
Välkommen med din bokning!

Förrätt: Hummersoppa
Varmrätt: Kalv ytterfilé med potatiskaka och portvinssås.
Efterrätt: Marängsviss

275:- / per person

Afterwork med musikquiz!

Fredagen den 23 februari
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 23 februari bjuder vi in till årets andra After Work. Stämningen kommer att vara på topp! Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Hjärtligt välkomna!

Afterwork med musikquiz!

Fredagen den 23 mars
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 23 mars bjuder vi in till After Work. Stämningen kommer att vara på topp med vårt musikquiz! Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Hjärtligt välkomna!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse