Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

Afterwork  alla hjärtans dag  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  Smiley face  

Afterwork med Livemusikquiz

Hotell_Karlshamn_Livemusikquiz

Fredagen den 29 september - quiz-start kl 18.30
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 29 september bjuder vi in till en härlig afterwork. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur! Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Havets Botten!

Fredagen den 6 oktober - från 18:00
"Vi älskar skaldjur!"
av Restaurang Ankaret

På fredagen den 6:e oktober bjuder vi in till en härlig skaldjursfrossa. Till buffén spelar Cecilia Kallin från Timoteij härlig musik från hennes nya solo-karriär!

349:- / person

Cecilia Kallin

Musikkarriären startade 2010 när Cissi var huvudsångare i bandet Timoteij. Bandet blev känt över en natt då de slog igenom i melodifestivalen. Idag bor hon i Stockholm och jobbar med sitt egna musikprojekt. Hennes första låtar kommer att släppas under 2017! 

After Ride

Hotell_Karlshamn_After_Ride

Fredagen den 13 oktober
"After Ride på BW!"
av Restaurang Ankaret
På fredagen den 13:e oktober bjuder vi in till en härlig After Ride! Restaurang Ankaret serverar som vanligt sin smakrika meny och erbjuder även 30% rabatt på maten och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

 

Afterwork med Livemusikquiz

Hotell_Karlshamn_AW_Livemusikquiz

Fredagen den 27 oktober - quiz-start kl 18.30
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 27 oktober bjuder vi in till en härlig afterwork. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur!  Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Farsdagsmiddag

Söndagen den 12 november
"Vi älskar far!"
av Restaurang Ankaret

"Att vara pappa är ett heltidsjobb utan raster. Den 12 november vill vi se till att din far får pausa en stund och avnjuta en härlig buffé med nära och kära!"

​Mer info kommer inom kort

Inspirationsföreläsning - Emma Mourujärvi

Fredagen den 24 november kl 17.30
"Vi älskar inspiration!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 24 november bjuder vi in till en härlig inspirationsföreläsning med duktiga Emma Mourujärvi – "från motgång till framgång". Kvällen avslutas med en valfri rätt från vår pubmeny i Restaurang Ankaret som denna kväll bjuder på livemusikquiz med trubadur! Som vanligt har vi 30% rabatt på ordinarie priser fram till klockan 20.00.

200kr/person

Om föreläsningen
Sportprofilen Emma Mourujärvi berättar sin historia om hur hon vände motgång till framgång. Hennes barndom var full med både mobbning och cellskräck. Idag ser hon livet med glädje och hoppar över alla hinder utan problem. Emma jobbar som evenemangskoordinator och älskar sitt jobb samt de äventyr hon får vara med om. Emma ses alltid som den glada tjejen med det stora Leendet. Men i ryggsäcken finns saker som fått henne till att må riktigt dåligt...

Afterwork med Livemusikquiz

Fredagen den 24 november - quiz-start kl 18.30
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 24 november bjuder vi in till en härlig afterwork. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur!  Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Julbord och show med Syd & Ekman

"I december dukar vi återigen upp ett smaskigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. Till maten kommer ni att underhållas med julmusik och snapsvisor m.m. av duktiga Jacobson Live. När julskinkan är undanstökad drar partyt igång då Syd & Ekman blandar danshits från deras egna band – Freestyle & Gyllene Tider! Detta vill ni inte missa!"

– Johan Holgersson, Hotellchef

745:- / person
Tid: 18.00 (alla dagar)


Är ni ett företag
, större sällskap eller bara vill ha mer info? Kontakta oss gärna på 0454 - 58 87 00 eller maila oss på info@bestwesternkarlshamn.se


Smiley face    Smiley face    Smiley face
Smiley face    Smiley face    Smiley face   
Syd & Ekman
Under 80-talet fightades Gyllene Tider och Freestyle om första platsen på topplistorna. Samtidigt blev Micke Syd & Tommy Ekman goda vänner. Under åren skapades välkända hits som Sommartider, Vill ha dig och Fantasi. Tillsammans har de 60 listettor. 2009 fick deras manager idén om att bilda ett superband, "Syd & Ekman – 30 år av hits”. Här levereras låtar som publiken garanterat sjunger med i – från början till slut.
Mat
 – Välkomstglögg
 – Stort traditionellt julbord
 – Julig dessertbuffé
Underhållning
 – Trubadur/Konferencier
 – Jacobson Live
 – Syd & Ekman
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse