fbpx

PETTER

10 maj

DATUM

Tid

PRIS

OM EVENEMANGET

Tio år ska självklart firas ordentligt!

Därför bjuder vi in till en kväll med extra allt för att fira vårt 10-årsjubileum!

Denna kväll ser vi en av Sveriges mest respekterade artister på scen igen – Petter!  Spelningen görs tillsammans med musikerna Helmer Norrby och Carolina Wallin Pérez. Det blir ett exklusivt och intimt möte med publiken där Petter varvar musik och berättande från sin gedigna repertoar.

Kvällen startar 18:30 med en fördrink, därefter serveras en trerätters middag som ingår i priset. Under middagen erbjuds du att köpa till Petters egna viner/Budbreak Wine, vilket skapar en unik och intim atmosfär (OBS! Begränsat antal). 

Meny
Hummer, citronsmetana, forellrom, rödlök, dill, brynt smör
Helstekt oxfilé, krispig potatiskaka, rostad blomkålspuré, rödvinssås, tryffelsmör
Citronmarängpaj

Om Petter

Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 har Petter – utöver att fortsätta leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. Han har släppt 16 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt.

I augusti 2023 fyllde Petter 25 år som artist och firade det med fyra storslagna kvällar på Mosebacketerrassen tillsammans med otroliga gästartister. Just nu är Petter i studion och jobbar med ny musik som ska släppas under året, och i sommar beger han sig ut på en efterlängtad turné med fullt band och ikonerna DJ Sleepy och Eye N’ I.

Petter (1)