fbpx

Ölprovning – Beer With Robert

9 augusti

DATUM

Tid

PRIS

OM EVENEMANGET

Robert Andersson, välkänd svensk ölprofil besöker den 9/8 sin hemstad Karlshamn för att hålla en underhållande ölprovning på Best Western Karlshamn. Sex svenska hantverksöl skall provas och det utlovas en och annan överraskning. Det här vill ni absolut inte missa! 🍻

Det serveras enklare snacks till provningen och den som önskar äta efter provningen kan med fördel anmäla detta på förhand.

Robert Andersson är en svensk ölprofil som spridit ölkultur sedan 2008. Tillsammans med Micael Lysén driver han den populära ölpodden Ölvärlden och är dessutom arrangör till flera olika svenska ölfestivaler. Däribland Växjö Ölfestival, Craft Beer Circus och Great Swedish Beer Festival.

Robert har hundratals ölprovningar i bagaget och har stor passion för att sprida ölkunskap. 2018 gav han tillsammans med Peter M Eronson ut den prisbelönta boken Prova öl – Titta, dofta, smaka.

Robert driver även kontot @beerwithrobert och är kommunikatör för Sveriges Oberoende Bryggerier, Sveriges största förening för bryggerier.

RFR0406

Evenemang

griLLBUFFÈ

Sommar, sol och doften av nygrillat!