fbpx

KarLSHAMN SPA & RELAX

Konferens

KONFERENS

INSPIRERANDE KONFERENSER I MODERN MILJÖ

Två eller hundra deltagare? Stanna för dagen eller sova över? 
Vi har möten för alla smaker! 

Perfekt belägna mitt i Blekinge välkomnar vi er att konferera i våra fräscha konferenslokaler med den modernaste tekniken. 
Hos oss är det enkelt att hålla konferens både på plats och digitalt. 
Självklart ser vi till att ni håller energin på topp med god och vällagad mat. 

Allt för en produktiv och inspirerande konferens helt enkelt! 

Bestwestern Konferens

Dagskonferens

Heldagspaketet ger er gott om tid för djupgående diskussioner och viktiga beslutsfattande. Med vår bekväma och inspirerande miljö kan ni fokusera helt på era mål, samtidigt som ni njuter av förstklassig service och faciliteter.

konferenspaket

Önskas en kombination mellan affärer och avkoppling, då är en konferens med övernattning hos oss en utmärkt lösning. Detta alternativ ger er extra tid för både genomgångar och avslappning i en behaglig och stimulerande miljö.

HOTELL

Konferens

De bästa och mest minnesvärda konferenserna brukar vara de som innehåller det lilla extra. 
Hos oss finns många olika alternativ som sätter guldkant på er konferens. 
Låt vår sommelier guida er genom en dryckesprovning i vinets tecken innan ni hugger in på en god middag. Eller avrundar ni en intensiv och produktiv dag med några sköna, avkopplande timmar i vårt spa. 


Möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser, vi finns här för att hjälpa er boka årets mest minnesvärda konferens. 

KONFERENS

våra
lokaler

Små möten eller stora sammankomster – vi anpassar våra lokaler efter era behov!

Våra moderna konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken inom både ljud och bild. Hos oss är det enkelt att hålla konferens oavsett om den sker på plats eller digitalt. Behöver ni någon hjälp finns vi alltid nära till hands för frågor! 

AKTIVITETER

Spa

Avsluta en produktiv dag med avkoppling i vårt spa med flera olika faciliteter.
Efter en produktiv dag full av koncentrerade konferensdeltagare passar det perfekt med avkoppling i vårt ljuvliga spa. Slå er ner i vår nedsänkta soffa och känn hur lugnet infinner sig. Njut därefter av ångande bastu och värmande bubbelbad. När ni lämnar vårt spa är ni fyllda av ny energi - redo att ta er an nya utmaningar!

Dryckesprovning

Runda av konferensdagen genom att aktivera era doft- och smaksinnen under en dryckesprovning.
Runda av konferensdagen genom att aktivera era doft- och smaksinnen under en dryckesprovning. Vår duktiga sommelier guidar er genom en djungel av drycker och lär er hur ni bäst kombinerar dessa med mat.

Move Your Life

En föreläsning om hälsa, kost, motivation, liv och förändring med Fredrik Andersson.
En föreläsning om hälsa, kost, motivation, liv och förändring med Fredrik Andersson. Vad händer med kroppen när du utsätter den för fysisk påfrestning? Kan träning och rörelse göra dig mer framgångsrik? Fredrik berättar även om grundläggande näringslära och hur man får ihop det så kallade livspusslet.

Kreativum

Kreativum är ett Science Center för nyfikna och här kommer du få mängder av aha-upplevelser!
Kreativum är ett Science Center för nyfikna och här kommer du få mängder av aha-upplevelser! Spritt över 2000 kvm finns ca 170 "prova på"-stationer med stor variation på vetenskapliga upptäckter. Kreativum erbjuder även en rolig och spännande femkamp som är perfekt för dig som är ute efter att skapa teambuilding.

Hanö Dyk & Ribcharter

Häng med på en oförglömlig upplevelse i skärgården.
Häng med på en oförglömlig upplevelse i skärgården. På Hanö Dyk & Ribcharter kombinerar vi fartfyllda turer på öppet vatten med lugna natursköna passager. Befälhavaren är certifierad naturguide och guidar er under hela turen. Djur och natur ligger i fokus då vi spanar efter säl, havsörn och sjöfågel. Kanske lockar det med en längre tur med ett stopp för lunch. Turerna anpassas efter era önskemål.

Bryggerivisning med provning

Välkomna till oss på Brygghus 19!
Välkomna till oss på Brygghus 19! Vi guidar er genom bryggeri- och destilleriprocessen på plats i våra produktionslokaler. Under visningen får ni prova fyra till fem olika ölsorter. En visning tar cirka två timmar.

KONFERENS

skicka förfrågan