fbpx

KarLSHAMN SPA & RELAX

OM OSS

OM

KARLSHAMN SPA & RELAX

Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax är ett familjeägt hotell. Familjen Holgersson tog över hotellet 2014 med målet att du som gäst ska få en trivsam vistelse och känna dig som hemma när du besöker oss. Sedan dess har hotellet renoverats och utvecklats i en rasande fart och gör fortfarande. 
2019 tillkom vår fina spa-avdelning som vi är så stolta över. Och under 2020 fick vi en helt nyrenoverad och fräsch konferensanläggning.

Vi är en del av Best Western Hotels & Resorts vilket ger gäster tillgång till alla förmåner som finns via det globala och prisbelönta Best Western Rewards. 

Du hittar oss på Jannebergsvägen 2, med närhet till E22:an (300 m), Centrum (3km), Resecentrum (3 km), och Ronneby Airport (30 km).

Vi har en stor privat parkering precis vid hotellet där våra hotellgäster parkerar fritt. 
På några av våra parkeringar finns möjlighet att ladda din elbil (22 kW laddare).

Kontakta oss

JOBBA HOS OSS

Green key

våra bästa tips

BO PRECIS BREDVID E22

HITTA HIT

Adress

Best Western Hotell Karlshamn
Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn
info@bestwesternkarlshamn.se
0454 – 58 87 00

MED BIL

Vårt hotell ligger i direkt anslutning till E22 och från avfarten är det endast 200 meter till hotellet. Vi har en stor gratis parkering och det finns möjligheter att ladda din elbil.

MED TÅG

Karlshamns Tågstation ligger i centrala Karlshamn och tar ca 30 min att gå från stationen till hotellet. Det finns bra möjligheter för att ta en stadsbuss ut till oss.

MED FLYG

Karlshamn närmaste flygplats är Ronneby Flygplats (RNB) 33 km bort.

Andra närliggande flygplatser är Växjö 120 km, Malmö (MMX) 210 km och Köpenhamn (CPH) 235 km.

Tåg från CPH och MMX går direkt till Karlshamn.

UPPTÄCK KARLSHAMN

CYKELUTHYRNING

SKÄRGÅRD, LANDSBYGD & CITY

Boka cykel via Moveabout.se: Karlshamn kommun tillhandahåller en elbils- och elcykelpool i samarbete med företaget MoveAbout. Poolen är öppen för alla att använda, både privatpersoner och företag. Cyklar kan hyras per timme, dag eller helg och allt sköts via din mobil eller dator.