fbpx

Tack för 10 fantastiska år!

Följ med på vårt 10-års jubileum

Best Western Karlshamn firar en milstolpe – det är nu 10 år sedan familjen Holgersson tog över rodret för denna välrenommerade hotellverksamhet. Detta märkesår kommer att uppmärksammas på ett extraordinärt sätt. Varje månad under året bjuder vi på en kavalkad av oslagbara erbjudanden som speglar vår tacksamhet och firar vår gemensamma resa. Vi vill att ni, våra värdefulla gäster, ska vara en del av denna festlighet.

Men firandet stannar inte vid enastående erbjudanden. Vi har planerat en rad spännande events och gala-kvällar där vi tillsammans med alla som varit en del av vår historia – kunder, samarbetspartners och vänner – kan njuta av magiska stunder. Dessa evenemang blir inte bara en hyllning till vår resa tillsammans, utan också ett tillfälle att skapa nya minnen. Vi ser fram emot att dela denna jubileumsår med er. Fira med oss på Best Western Karlshamn – där varje ögonblick blir ett minne värt att vårda.

våra

månadserbjudanden

JANUARI

Utlottning av 10 st dubbelrum inkl. frukost

Gäller med ankomst i Januari, Februari elle Mars. Vinnarna är presenterade på Facebook.

FEBRUARI

10% spa dagspaentré

Erbjudandet gäller under hela Februari. I samband tävlar vi även ut dagspaentré på vår Facebooksida!

MARS

10 % Frukostbuffé

Erbjudandet gäller måndag – fredag hela Mars. Vi tävlar även ut frukostbuffé på vår Facebook.

APRIL

TÄVLA OM BILJETT TILL SPELNING

Vi tävlar ut en biljett för en person för Petter den 10 Maj med 3-rätters middag. Håll utkik på våra sociala medier för mer info!

MAJ

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i Maj.

JUNI

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i Juni.

JULi

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i Juli.

AUGUSTI

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i Augusti.

SEPTEMBER

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i September.

OKTOBER

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i Oktober.

NOVEMBER

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i November.

DECEMBER

KOMMER SNART

Erbjudandet släpps i December.

Johan

Johan Holgersson

CEO, H-GROUP

”Det är verkligen en speciell tid för oss, för tio år sedan tog min familj ett stort steg genom att ta över Best Western Karlshamn. Det har varit en fantastisk resa fylld med utmaningar och triumfer. Detta jubileumsår är ett tillfälle för oss att visa vår uppskattning till alla som har varit med oss på denna resa.”

”Varje månad detta år kommer vi att erbjuda något speciellt. Det blir oslagbara erbjudanden – utformade för att tacka våra gäster och fira det vi har uppnått tillsammans.”